Skip to main content

Beste brownies ever

De beste brownies die je ooit hebt gegeten! Dat is wat Nora van Hotspot Doctor tegen mij zei. Nou, als iemand dat tegen je zegt, dan wil je het toch zeker proeven. Nora en ik hebben elkaar in 2020 leren kennen via Instagram. Samen met Anna vormt ze het duo achter Hotspot Doctor.

Bijna een jaar later heeft Nora mij gevraagd of ik de food foto’s wil maken bij Shirak van Dam Brownies Amsterdam. Hij komt uit Los Angeles en heeft sinds een aantal jaren een stand op de Albert Cuyp Markt.

marigoldtwelve-dam-brownie-amsterdam-food-photography

Albert Cuyp Markt

Begin juli dit jaar heb ik samen met Nora afgesproken om er samen naar toe te gaan en hele toffe foto’s te schieten. Shirak is echt een vakman en weet precies hoe je de beste smaken kunt combineren. Natuurlijk heb ik verschillende brownies mogen proberen tussendoor. En, jawel, ik kan je verzekeren. Dit zijn echt dé beste brownies ooit! Wat een smaakexplosie. Echt heerlijk. Dus als je een keer in de buurt bent, ga zeker even langs.

Het leuke aan deze photoshoot was eigenlijk het feit dat ik stond te fotograferen op de Albert Cuyp Markt. Hoe zorg ik ervoor dat de brownies goed tot z’n recht komen wanneer de omgeving van de ruimte waarin ze gepresenteerd worden niet de meest sfeervolle omgeving is. Toch is het gelukt in samenwerking met Nora. Mijn food foto’s, het enthousiasme van Shirak en natuurlijk de lekkerste brownies zorgen ervoor dat dit de beste food stand is en blijft op de Albert Cuyp Markt.

Go check it out!

brownies-food-photography-marigoldtwelve