Skip to main content

Zuivere honing

Egmont Honey is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het maken van honing uit Nieuw-Zeeland. Maar het is niet zomaar een honing. De Egmont Honey is een hele mooie smaakmaker, maar ook een superfood wat uniek is om haar goede werking. Het bedrijf uit Nieuw Zeeland zorgt ervoor dat de bijen goed worden beschermd en dat de Manuka honing een van de zuiverste honing soorten ter wereld is. 

egmont-honey-healthy-food-photography-marigoldtwelve

Event door Pitch PR 

Natuurlijk moest en zou dit product ook in Nederland verkocht worden. En wat is een betere manier om het te promoten dan een event te organiseren. Pitch PR staat erom bekend om de mooiste events te organiseren en dit keer hebben ze ook het event van Egmont Honey georganiseerd. Aan mij de taak om deze dag vast te leggen. 

egmonthoney-marigoldtwelve-food-drinks-photography-pitch-pr

Optimaal genieten

In het mooie Jakarta hotel in Amsterdam werd een ruimte afgehuurd en werden de verschillende honing potten neergezet om getest te worden. Deze dag stond in het teken van uitleg krijgen van een bijenimker, lekkere smoothiebowls eten met de honing als ingrediënt, handscrubs maken en een heerlijke voetmassage krijgen met de honing. Er waren verschillende foodbloggers en lifestylebloggers aanwezig om het event te promoten op hun eigen social media kanalen.