OVER

Marigoldtwelve

Beeld zegt zoveel meer dan woorden. Proef de sfeer, maak kennis met de gerechten en wordt meegenomen in een ultieme culinaire beleving. Of het nu gaat om foto’s voor menukaarten, kookboeken, websites, social media, verpakkingen of ander drukwerk: Marigoldtwelve staat voor sfeer- en smaakvolle food photography en food styling!

marigoldtwelve-over-marielle-branding

Food Photography & Food Styling

Alles draait om sfeer, beleving & smaak. Marigoldtwelve verzorgt food fotografie inclusief food styling. Altijd met als doel om sfeer, beleving en smaak zo goed mogelijk terug te laten komen en alle zintuigen te prikkelen.

Food Photography – Get blown away

De lekkerste gerechten, de passie van de kok, mooie producten en verse ingrediënten… alles wordt gefotografeerd in een sfeervolle setting. Met behulp van natuurlijk licht worden de kleuren en structuren optimaal in beeld gebracht.

Food Styling – It’s all in the details

Met de mooiste styling en de fijnste kleurtinten worden de gerechten in de juiste setting nóg smaakvoller vastgelegd. Aan elk detail wordt gedacht!

OVER

MARIËLLE

Sinds juli 2020 ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf: Marigoldtwelve Food Photography. Het fotograferen van eten en alles wat daarbij hoort voelt zo vertrouwd. Mijn passie voor eten is ontstaan door de verschillende reizen die ik heb gemaakt en het lekkere eten wat ik heb mogen proeven. Het combineren van de mooie kleuren, smaken en texturen is een vorm van creativiteit. De combinatie van mijn eigen creativiteit en de creativiteit van eten, is voor mij de reden geweest om als food photographer te gaan werken. Het is fantastisch om mensen te mogen helpen met het vastleggen van mooie gerechten op een sfeer- en smaakvolle manier.