Skip to main content

Toevallige ontmoeting

Halverwege oktober was het tijd om te oogsten voor De Wijnmakers. Op de prachtige wijngaard in Hengevelde waren meerdere vrijwilligers aan het werk. Aan mij de taak om het moment van het oogsten vast te leggen. Ondertussen kwam ik in gesprek met Ilse van De Aanschuiftafel. Een ontzettend enthousiast mens die onwijs veel weet van wijnen en alles op het gebied van eten. Ik merkte al meteen dat het iemand was waar ik wellicht in de toekomst mee zou kunnen samenwerken. 

fine-dining-food-photography-marigoldtwelve
ilse-de-aanschuiftafel-marigoldtwelve-food

Creatieve creaties

Ilse verzorgt fine dining op locatie waarbij ze tot in de details prachtige gerechten creëert. Haar creaties zijn echt prachtig. Hierdoor kreeg ik een idee om samen een Christmas Food Photoshoot te gaan doen. In een paar weken tijd hebben we door middel van inspiratie beelden de food styling verzameld en de gerechten bedacht.

Niet heel veel later stonden we op de Holterberg. Fris was het zeker, maar we hebben uren lang gewerkt aan dit prachtige eindresultaat. Het was echt een feestje om dit samen te mogen doen. Als food photographer focus je je op de kleinste details. En daarom past de stijl van Ilse en haar gerechten zo goed bij mij. Ze werkt echt zo precies en met zoveel passie en sfeer. Ik vind het echt geweldig om sfeer- en smaakvolle foto’s te creëren. Samen bereik je meer en wat ben ik blij en trots op ons eindresultaat!

marielle-marigoldtwelve-food-photography-kerst