Skip to main content

Spontaan

Een tijdje geleden ben ik heel spontaan bij Van Doorn en Doorn naar binnen gestapt om kennis te maken. Tori, de eigenaresse van Van Doorn en Doorn, was aanwezig en heette me van harte welkom. Na een leuk spontaan kennismakingsgesprek was het plan er meteen om een food photography photoshoot in te plannen. Hoe tof! 

lunch-healthy-food-marigoldtwelve-photography

Healthy food

Van Doorn en Doorn is een hele mooie zaak in de mooie wijk Roombeek in Enschede. Sinds 2018 hebben ze hun deuren geopend en verzorgen ze de lekkerste high-tea’s, lunches, ontbijtjes en early dinners. De focus van de menukaart is voornamelijk vegetarisch, maar het is ook zeker mogelijk om gerechten met vis of vlees te bestellen.

van-doorn-en-doorn-healthy-food-marigoldtwelve

Culinaire creaties

Op maandag 4 oktober 2021 stond de photoshoot op de planning. In de ochtend leek het weer niet echt mee te werken, maar na een uurtje trok de lucht helemaal open en hadden we het perfecte licht. Het team van Van Doorn en Doorn was al druk bezig in de keuken om de mooiste creaties te maken. Van kleurrijke pancakes tot aan een heerlijk broodje met avocado en bieten hummus. Het enthousiasme van Tori en de rest van haar team zorgt voor een hele ontspannen en positieve sfeer. Samen hebben we de mooiste food foto’s kunnen maken. Ze waren dan ook hartstikke blij en trots op het eindresultaat!

tori-van-doorn-en-doorn-healthy-food-marigoldtwelve
licht-marigoldtwelve-food-photography-van-doorn-en-doorn