Skip to main content

Wijngaard

Ergens tussen Wierden, Rijssen en Enter is een wijngaard waar De Wijnmakers hun eigen wijn maken. Een prachtige plek waar de druiven groeien, wijnproeverijen plaatsvinden en wijngaard diners worden georganiseerd.

De Wijnmakers zijn 3 mannen die met hun werk als kok graag samen een andere passie tot leven wilden brengen, namelijk zelf wijn creëren. De passie voor het vak is dan ook niet te missen. Ze gaan er vol voor en zorgen ervoor dat de mensen die wijn komen proeven of heerlijk komen dineren een onvergetelijke dag of avond hebben. 

de-wijnmakers-marigoldtwelve-food-photography-wijngaard-diner

Sfeer & Smaak

Tijdens onze kennismaking kwam al snel naar voren dat deze bijzondere plek en het bijzondere verhaal op een mooie manier vastgelegd moest worden. De mannen van De Wijnmakers hebben Marigoldtwelve Food Photography ingeschakeld om tijdens een wijngaarddiner foto’s te maken van het pure eten, de mooie wijnen en de gezelligheid.

Het is heel mooi om het gehele diner gemaakt te zien worden op een mooie kooksteen in de wijngaard zelf. Alles wordt zelf bedacht door de mannen. Ze schakelen Stephanie in om de wijnen in te schenken en het eten uit te serveren. Zo’n vijfentwintig mensen waren deze avond aanwezig om optimaal te genieten. Het was heel bijzonder om de gehele avond te mogen vastleggen. Neem een kijkje op de website van De Wijnmakers (www.dewijnmakers.nl) en wie weet zit jij ook binnenkort te dineren in de wijngaard.

marigoldtwelve-food-photography-wijnmakers-food