Skip to main content

Bijzondere plek

Mijn eerste gedachte toen ik bij de Rheezerkamer in Rheeze aankwam was: Wauw, wat een bijzondere plek zeg! Een oase van rust en natuur komen samen op de brink in Rheeze. Het is echt een hele knusse plek. De Rheezerkamer is opgericht door Astrid Fidder en het is uitgegroeid tot een vast begrip in de regio en ver daarbuiten.

food-photography-marigoldtwelve-de-rheezerkamer-ontbijt

Passie en enthousiasme

Tijdens onze eerste kennismaking viel me meteen één ding op. Deze vrouw heeft echt een passie voor haar vak! Ze straalt enthousiasme uit en is ontzettend fanatiek met alles. Kun je je voorstellen dat je een fulltime job hebt en dan ook nog een B&B en een koffiehuis daarnaast runt? Dat is wel echt next level. Met haar verfijnde smaak voor interieur heeft ze de Rheezerkamer prachtig ingericht. Aan alles is gedacht. Van het perfecte ontbijt tot aan de heerlijke taartjes. Maar ook natuurlijk een fantastisch bed waar je heerlijk in kunt slapen in een fijne ruimte met uitzicht over de weilanden.

astrid-koffie-marigoldtwelve-food-photography-de-rheezerkamer

B&B in Rheeze

Aan de mij taak om dit allemaal te mogen vastleggen. Oh jongens, wat keek ik hier naar uit. Een photoshoot in een prachtige B&B met de lekkerste taartjes en de mooiste ontbijtjes. Op een zondagmiddag was het dan zo ver. Astrid en haar team hebben die ochtend keihard gewerkt om alles klaar te maken. Ik heb deze dag echt alles mogen vastleggen. Wat ik zo leuk vind aan food photography, is dat ik het zo bijzonder vind om de combinatie van het interieur en het eten vast te leggen. Het interieur van De Rheezerkamer past qua stijl zo bij wat ze qua eten serveren. Ik ben ontzettend trots op wat we deze middag hebben neergezet en ik kijk er naar uit om nog vaker te mogen fotograferen voor Astrid en haar team. En natuurlijk sluit ik af met: ga een keer langs om een koffietje te drinken met een heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart of red velvet cake. Geloof mij, hier wil je vaker naar toe!

marigoldtwelve-food-photography-sfeer-rheezerkamer