Skip to main content

Anna & Nora 

De naam Hotspot Doctor zegt het natuurlijk al. De expert op het gebied van de hotspots in Nederland. Anna & Nora zijn het gezicht achter de Hotspot Doctor. Een uit de hand gelopen hobby zoals ze zelf aangeven. Het begon als een verzamelplek voor hun zelf om de hotspots op te slaan op één plek. Al gauw begon het instagram account meer en meer volgers te krijgen. Mensen raakten geïnspireerd door het account van Anna & Nora en hadden deze plek nodig om te kunnen kiezen uit hotspots.

Nu een aantal jaren verder, met bijna 9.000 volgers op instagram, hebben ze een onwijs tof instagram account neergezet. De leukste, meest unieke en te gekke hotspots krijgen een bezoekje van Anna & Nora en deze delen zij op de Hotspot Doctor. Het is dan ook niet toevallig dat wij elkaar hebben ontmoet via instagram. 

blog-hotspot-doctor-marigoldtwelve-food-photography

Public Space

Na een aantal chats verder zijn we tot een heel tof idee gekomen om een samenwerking aan te gaan. Een photoshoot bij een hotspot in Amsterdam. Het idee was om een aantal business foto’s te maken van Anna & Nora om zo de Hotspot Doctor volgers kennis te laten maken met wie ze nu eigenlijk zijn.

En natuurlijk konden de food foto’s niet achter blijven. Op een mooie vrijdag in augustus reed ik samen met Nora richting Amsterdam om Anna onderweg op te pikken en door te rijden richting Public Space. Een mooie plek in Amsterdam Noord waar veel mensen kunnen werken, lunchen en een gezellige middag kunnen hebben. Het interieur is super clean waardoor de stijl van de foto’s een hele fijne mooie rustige uitstraling krijgen. Het eten bij Public Space is een feestje om vast te mogen leggen. Een lekkere blueberry cheesecake of een vegan burrata salade. Helemaal top! De foto’s zijn echt zo mooi geworden, iets waar ik echt trots op mag zijn. Check it out!

coffee-marigoldtwelve-food-photography-public-space