Skip to main content

Hotspot in het mooie Deventer

Het Betti Cafe is te vinden op de benedenverdieping van het eeuwenoude pand van het Hotel In het Huis van Deventer. Het is een superleuke hotspot waar je een goede en rustige sfeer kunt vinden. Er is zelfs een mooie binnentuin waar je heerlijk kunt genieten van lekkere broodjes en gezonde salades. Voor even geleden ben ik bij het Betti Cafe naar binnengelopen om mezelf voor te stellen. Eigenaresse Andrea was enthousiast over mijn verhaal en gaf aan meer van mijn werk te willen zien. Niet veel later hebben we een te gekke Food Photography photoshoot weten in te plannen en zijn er wat mooie kiekjes gemaakt. 

broodjes-betti-deventer-marigoldtwelve-food-photography

Het Betti Kunstwerk

Zowel binnen als buiten hangt er een hele fijne sfeer. Binnen is er goed gelet op het gebruik van kleur op de muren en de kleur van de rest van het interieur en buiten gaat de aandacht absoluut uit naar het grote Betti kunstwerk. Een enorm groot wit kunstwerk genaamd Betti. Hoe toevallig! Het team van Betti Cafe heeft mij goed geholpen deze dag.

De Betti Borrelplank is naar mijn mening een van de lekkerste dingen die je kunt bestellen van de kaart met een heerlijke wijn erbij. Wil je liever gaan voor een lekker broodje tijdens de lunch, dan hebben ze ook genoeg opties. Het Betti Cafe is een plek waar kunst en cultuur samen komen, en waar je onder het genot van eten kunt genieten van al dit pracht en paal. En dan met name het intens grote witte beeld van Betti. 

borrel-broodje-betti-deventer-marigoldtwelve-food-photography