Skip to main content

In een relaxte sfeer fotograferen

En daar is de derde photoshoot alweer. STOET Enschede stond ook absoluut hoog op mijn lijstje als plekken waar ik graag zou willen fotograferen. Ze hebben daar zo’n fijne en relaxte sfeer. Een hippe ruimte met een gezellige inrichting. Natasha is degene met wie ik contact heb gezocht om te kijken of ik zou kunnen fotograferen bij STOET. Helaas was daar Covid-19 waardoor het even uitgesteld moest worden. Uiteindelijk hebben we op dinsdag 26 mei de Food photography photoshoot weten in te plannen en kon ik eindelijk food foto’s komen maken. Op dit moment was het nog niet mogelijk om binnen eten te serveren en was het alleen mogelijk om als klant je bestelling af te komen halen. Voor mij was dat op deze dag eigenlijk perfect want er waren geen klanten binnen. Ik had alle ruimte om op alle plekjes in STOET te fotograferen. 

marigoldtwelve-stoet-eten-food-photography

De tijd vliegt…

Het team van STOET heeft ervoor gezorgd dat ik een aantal heerlijke gerechten voor m’n neus had staan om vast te leggen op foto. We begonnen met de havermout bananen pannenkoekjes met aardbeien en slagroom. Daarna kwamen er verschillende broodjes voorbij en natuurlijk een heerlijke carrot-cake. De smoothie bowl was wel een van mijn favorieten om vast te mogen leggen. Deze foto is ook een van mijn favoriete foto’s. Het fotograferen van eten is zo ontzettend leuk en een hele leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat je zo nu en dan een gerecht mag opeten. Ik heb de heerlijke Smashed avocado met ei mogen opeten. Yummy! Daarna heb ik nog een aantal foto’s gemaakt en toen zat het er alweer op. De tijd vloog echt voorbij. Soms betrap ik mezelf erop dat ik er nog wat meer van mag genieten tijdens het fotograferen. 

food-photography-stoet-enschede-marigoldtwelve-eten

Review over Marigoldtwelve

Wat een geslaagde dag en wat een geslaagde food photoshoot. Hieronder deel ik met jullie het resultaat van deze toffe photoshoot bij STOET Enschede. En natuurlijk deel ik de review met jullie die Natasha over mij heeft geschreven. 

De eerste ‘live’ ervaring die we met Mariëlle hebben gehad, was erg positief. Ze luistert goed, is relaxed en gaat een beetje geruisloos aan het werk. Ze heeft een fijne manier van contact maken. Laagdrempelig, rustig, maar enthousiast! En toen kwamen de foto’s… Wat genieten van al die kleurencombinaties, invalshoeken, lichtgebruik. We vonden het fijn dat het gevoel van Stoet in de foto’s weergegeven werd. Niet alleen de gerechten stonden er prachtig op, maar ook de sfeer in Stoet was er in meegenomen. Dat maakt de foto’s extra bijzonder! Wij zijn dik tevreden!!