Skip to main content

De allereerste food photoshoot

Op vrijdag 8 mei 2020 had ik mijn eerste officiële photoshoot bij Cateringbedrijf Party Service Stern in Zwolle. Vol enthousiasme en motivatie reed ik die kant op. Een leuke groep mensen stond bij de uitgang van het bedrijf bij elkaar om de middag af te sluiten. Boven in de kantine van het bedrijf kon ik mijn ei kwijt om foto’s te gaan maken van de heerlijkste gerechten van Party Service Stern. Kok Jeffrey de Boer had een aantal gerechten voorbereid zodat ik meteen aan de slag kon met fotograferen. 

party-service-stern-food-photography-marigoldtwelve

Passie en enthousiasme

Het zoeken naar het perfecte licht, een achtergrond en de compositie is absoluut een uitdaging. Dit keer heb ik ervoor gekozen om mijn eigen achtergronden mee te nemen zodat het hele mooie cleane en heldere foto’s zouden worden. Voor ik het door had waren er al twee uur voorbij en ik had nog een paar gerechten te gaan. Na afloop heb ik alvast een paar foto’s laten zien aan Maria en zij was ontzettend enthousiast en nieuwsgierig naar het resultaat. Dit was zo’n geslaagde eerste photoshoot dat ik met een glimlach terugreed naar huis. Ik kon haast niet wachten om de foto’s te bekijken, te selecteren en ze te bewerken. Er zijn een aantal mooie foto’s uitgekomen die absoluut het delen waard zijn. In deze blog zie je dus ook het resultaat van deze leuke photoshoot en de review van Jos en Maria Langenkamp van Party Service Stern. 

marigoldtwelve-blog-party-service-stern

Review over Marigoldtwelve

“Mariëlle heeft bij ons op de zaak schitterende foto’s gemaakt van een aantal nieuwe gerechten en amuses. Deze foto’s gebruiken wij voor onze social media kanalen en voor onze nieuwe webshop. Marielle werkt zelfstandig en kijkt met een kritisch en creatief oog. Dit heeft fantastisch mooie foto’s opgeleverd van hoge kwaliteit! We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het was de eerste keer dat we met haar hebben samengewerkt, maar zeker niet de laatste. Graag tot een volgende keer!”

Leuk weetje: Na ongeveer twee maanden kreeg ik een berichtje van Jos dat een aantal van mijn foto’s te zien zouden zijn in het RTL 7 programma: Ondernemerslounge! Mijn dag kon niet meer stuk en ik was helemaal trots op het feit dat een aantal van mijn foto’s getoond zouden worden op nationale televisie. Het resultaat van een eerste photoshoot en dat wordt op televisie getoond, bizar!