Skip to content Skip to footer
About

Marigoldtwelve Food Photography

Over Marigoldtwelve

Ontdek en proef de sfeer van de smaakvolle gerechten en het lekkerste eten!

Beeld zegt zoveel meer dan woorden. Proef de sfeer, maak kennis met de gerechten en wordt meegenomen in een ultieme culinaire beleving. Of het nu gaat om foto’s voor menukaarten, kookboeken, websites, social media, verpakkingen of ander drukwerk: Marigoldtwelve staat voor sfeer- en smaakvolle food photography en food styling!


“Smaakvolle foto’s waarbij het water in je mond loopt, je spontaan trek krijgt en je niet kan wachten om het eten en de sfeer écht te proeven”


  — Food Photography & Food Styling: alles draait om sfeer, beleving & smaak

Marigoldtwelve verzorgt food fotografie inclusief food styling. Altijd met als doel om sfeer, beleving en smaak zo goed mogelijk terug te laten komen en alle zintuigen te prikkelen.

Food Photography – Get blown away

De lekkerste gerechten, de passie van de kok, mooie producten en verse ingrediënten… alles wordt gefotografeerd in een sfeervolle setting. Met behulp van natuurlijk licht worden de kleuren en structuren optimaal in beeld gebracht.

Food Styling – It’s all in the details

Met de mooiste styling en de fijnste kleurtinten worden de gerechten in de juiste setting nóg smaakvoller vastgelegd. Aan elk detail wordt gedacht!

food-photography-personal-branding-photoshoot
personal-branding-marigoldtwelve

*Alles op deze website is eigendom van Mariëlle Lubbers, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gepubliceerd.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion