Skip to content Skip to footer

Breakfast @ Hotel Finch

Yay! Deze photoshoot is voor mij erg bijzonder geweest. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in Deventer en echt bijna elke dag langs dit prachtige hotel te lopen was het nu eindelijk tijd om als freelancer hier in dit hotel te mogen fotograferen. Een hele eer om hier te mogen fotograferen. Zodra je dit hotel binnenstapt zie je waarom ik hier zo enthousiast over ben. De sfeer en de inrichting van dit hotel is zo goed gedaan. Dat wil je gewoon vastleggen! Voordat Covid-19 er was had ik al contact met Roos. Roos is hospitality creator bij Hotel Finch en ontzettend enthousiast over mijn fotografie. Helaas hadden we niet direct de mogelijkheden om een photoshoot in te plannen dus we moesten hier even mee wachten. Totdat er weer wat ruimte kwam om toch wat te ondernemen liet ik mijn kans niet onbenut en zocht ik weer contact met Roos. Ze was gelijk enthousiast en we hebben direct een afspraak ingepland voor de photoshoot.

En yes, woensdag 20 mei was het zover. De vibe was meteen goed toen ik binnenkwam. Een relaxte sfeer om te fotograferen. Bij Hotel Finch kun je een heerlijke breakfast of lunch platter bestellen en deze met twee personen opeten. Dit was dus ook het onderwerp van mijn foto’s. Roos had een collega gevraagd om als model op de foto’s te staan zodat er nog meer interactie in het beeld te zien is. We begonnen in een van de mooiste hotelkamers aan de voorkant van het hotel met een prachtig balkon. Het licht was echt perfect, het scheen prachtig naar binnen en met wat extra licht van het reflector scherm wat ik mee had genomen werd het helemaal top.

Wanneer ik aan het fotograferen ben vergeet ik echt alles om me heen. Dat is iets wat ik zo fijn vind aan fotograferen, het gevoel dat je even helemaal op 1 ding bent gefocust. Hotel Finch heeft natuurlijk niet alleen mooie hotelkamers maar ook een tot in de puntjes ingerichte ontbijtruimte/lunchruimte/borrelruimte/bar. Bij binnenkomst zie je de inrichting en denk je; Yes, hier wil ik wel een drankje doen aan de bar of een heerlijk ontbijtje eten. De volgende setting van de photoshoot was dan ook de ontbijt ruimte. Na een aantal uren gefotografeerd te hebben zat het er op. In deze blog laat ik je het resultaat zien van deze toffe photoshoot. Roos heeft nog een review geschreven over mij. Deze deel ik hier ook met je.

“Wát een onwijs enthousiaste verschijning, als ze binnenkomt is de vibe meteen goed! De foto’s zijn echt supergaaf geworden met oog op de bedrijfsstijl en het product dat we graag vastgelegde wilden hebben, de breakfast platters in ons geval. Helemaal blij mee!”

 

 

Leave a comment

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion