Skip to content Skip to footer

Wafels @ Wanna Waffle

Wanna Waffle it is!

Deze leuke hotspot is te vinden in Zwolle en serveert jawel; Wafels. Van zoet tot hartig, je kunt de combinaties zo gek nog niet bedenken. Dit leuke tentje zit dichtbij de grote markt in Zwolle aan de Sassenstraat.

Ongeveer zeven jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Zwolle en ik heb er zelfs op kamers gewoond. Op de locatie waar Wanna Waffle nu zit, zat eerst iets anders en het was dan ook heel grappig om er terug te komen met een compleet andere inrichting. Jeroen en Laura zijn Wanna Waffle zo’n 1,5 jaar geleden begonnen. Het idee was om iets anders te gaan doen wat anderen doen. Ze kwamen op het idee om wafels te gaan serveren als ontbijt of lunch of als een lekker tussendoortje. De meeste mensen denken bij wafels aan zoet en veel suikers. Bij Wanna Waffle hebben ze dit anders aangepakt. Ze serveren zeker zoete wafels met zoete toppings maar de verrassingen van de menukaart vind ik toch wel de hartige wafels met bijvoorbeeld smashed avocado of pastrami.

Laat je verrassen!

Als food photographer is het natuurlijk een feestje om zulke heerlijke gerechten te mogen vast leggen. In de ochtend was het nog niet super druk dus ik had alle ruimte om de ene na de andere wafel te fotograferen. Rond het middag uur werd het al wat drukker, wat natuurlijk top was! Gelukkig had ik nog één wafel te fotograferen. Bij het bewerken van de foto’s zag ik hoe tof het uiteindelijk is geworden om de vloer van Wanna Waffle te gebruiken als ondergrond. Het geeft echt een bepaalde sfeer in de foto’s. Zie hieronder het resultaat van deze leuke food photoshoot bij Wanna Waffle in Zwolle. Ben je in de buurt van Zwolle? Ga dan zeker even de Big Waffle proberen, deze was verrassend lekker! 

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion