Skip to content Skip to footer

Taartjes @ Mrs. Brown

Patisserie Mrs. Brown in Enschede

Mrs. Brown is naar mijn mening echt een begrip geworden in Enschede en omgeving. Deze te gekke hotspot aan de Walstraat serveert echt de lekkerste taartjes. Sinds vorig jaar hebben ze er een tweede locatie bij aan de Pijpenstraat. Hier kan je ook een ontbijtje of een lunch bestellen. Beide locaties zijn echt met oog voor detail ingericht. Een hele fijne en instagrammable sfeer hangt er. Elk hoekje is perfect voor een foto.

Bij de ontmoeting met eigenaresse Rianne blijft de Twentse nuchterheid overeind en ik denk dat de mensen in Twente dat maar wat prettig vinden. De sfeer is low key met een high end assortiment aan lekkere taartjes, drankjes en gerechten. Mrs. Brown stond daarom absoluut op mijn wensenlijstje om te mogen fotograferen. En jawel, Covid-19 had ervoor gezorgd dat ik wat geduld moest hebben, maar na een aantal maanden heb ik dan gelukkig alsnog met Rianne een Food Photography photoshoot kunnen inplannen. Hier had ik zoveel zin in!

Taartjes & drankjes

Bij binnenkomst voelde ik meteen een klik met Rianne en ze zei ook; je mag van mij alles kiezen wat er in de vitrine staat. Maak er wat moois van en ga lekker los! Het team van Rianne heeft mij goed geholpen deze dag. Verschillende taartjes en drankjes werden op tafel geserveerd en ik heb mijn eigen draai er aan weten te geven qua compositie en lichtinval. Ik ben in de ochtend begonnen en rond half 2 was ik nog steeds bezig. Geen idee hoelaat het was en een van de medewerksters van Mrs. Brown kwam naar me toe of ik niets iets moest eten. Zo gefocust was ik. Na een aantal foto’s nog te hebben genomen van de eigengemaakte Gin Tonic van Mrs. Brown (via Create your own Gin) heb ik de heerlijke pancakes van de kaart gekozen om te eten als lunch.

Het resultaat van deze photoshoot zie je in deze blog en op de portfolio pagina. Ik hoor natuurlijk graag wat jullie ervan vinden.

Deel je comments hieronder.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion