Skip to content Skip to footer

Personal Branding Photoshoot

In al mijn vorige blogs heb ik jullie meegenomen bij de avonturen die ik mee maak bij de food photoshoots. Maar het is natuurlijk ook ontzettend belangrijk en leuk om te weten wie nou het gezicht achter Marigoldtwelve is. Daarom heb ik een personal branding photoshoot bedacht om jullie kennis te laten maken met mij. In deze blog lezen jullie hoe deze photoshoot is verlopen. Op de pagina ‘Over’ op mijn website lees je het hele verhaal over mij en Marigoldtwelve.

Personal Branding Photoshoot

Een paar weken geleden heb ik samen met Suus, een vriendin van mij, een personal branding photoshoot gehouden in het Ledeboerpark in Enschede. Een van mijn favoriete plekken in Nederland. Een prachtig park, met ontzettend mooie hoge bomen en nu in de herfst natuurlijk prachtige kleuren. In de voorbereiding op deze photoshoot heb ik een moodboard gemaakt met daarin inspiratiebeelden en woorden die belangrijk zijn voor mij. Zoals spontaniteit, focus en vooral plezier hebben. 

Suus kan ontzettend goed fotograferen en daarom wist ik meteen dat ik haar wilde vragen voor deze photoshoot. Ik kan moeilijk mezelf gaan fotograferen ;). Suus was meteen enthousiast en voor we het wisten stonden we op een zaterdagochtend in het Ledeboerpark. Prachtig herfstweer en prachtige herfstkleuren.

Op dit soort momenten weet ik waarom ik liever achter de camera sta dan ervoor. Het was echt even wennen om voor die camera te staan. Suus heeft mij echt goed geholpen en wist me vast te leggen zoals ik ben. Ze heeft me op verschillende plekken in het park gefotografeerd, zoals bij het Bijenhuisje en vlakbij de één na dikste mammoetboom van Twente. Prachtig! We hadden ongeveer twee uurtjes de tijd en voor we het door hadden waren deze voorbij gevlogen. De foto’s zijn echt ontzettend mooi geworden en ik ben Suus dan ook enorm dankbaar dat ze me heeft willen fotograferen. Binnenkort staat de 2.0 personal branding photoshoot op de planning met Suus. Stay tuned…

In deze blog zie je het resultaat van de photoshoot en op mijn instagram zien jullie binnenkort op een video hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion