Skip to content Skip to footer

Lobster Sunday bij Brood met Spelen

Brood met Spelen

Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Robert Jan Steenhagen van Brood met Spelen. Een onwijs enthousiaste en creatieve ondernemer die continue blijft komen met nieuwe food concepten en toffe evenementen.

Om als voorbeeld te noemen: Bordes Marrakech. Een pop-up restaurant in de sferen van Marokko in hartje Almelo. Begin 2019 ben ik hier samen met mijn vriend en vrienden van ons geweest om heerlijk te dineren. Aan alles was gedacht. De inrichting was tot in de puntjes verzorgd. Het eten was ontzettend lekker. De gastvrijheid was on point! Dus in één woord: SUPER!

Lobster Sunday fotograferen op een mooie zondagmiddag

Robert Jan heeft mij gevraagd of ik foto’s wilde maken van twee food concepten. Op een zondagmiddag ben ik naar het pand van Brood met Spelen gereden in Almelo. Als eerste heb ik foto’s gemaakt voor Foodmasters. Daarna heb ik de foto’s gemaakt voor Lobster Sunday. Klanten kunnen voor elke zondag een box bestellen met daarin de kreeft en andere ingrediënten voor een heerlijke maaltijd. 

Wanneer ik aan het fotograferen ben vliegt de tijd voorbij. Ik geniet zo ontzettend van datgene wat ik aan het doen ben. Inmiddels werd het buiten al schemerig en moest ik gebruik maken van mijn lamp. Het liefst fotografeer ik met daglicht. Maar voor de foto’s van de kreeft was het juist mooier om de lamp te gebruiken. Het contrast tussen de achtergrond, het bord en het eten is hierdoor groter. Daarom springen de kleuren van het eten er nog mooier uit!

In de nabewerking van de foto’s heb ik de kleuren van het eten naar voren laten komen door de helderheid en het contrast iets omhoog te gooien. De achtergrond van de foto’s heb ik juist wat donkerder gemaakt. Met als doel: de kleuren van het eten laten knallen!

Slim bedacht! 

Op de eerste en tweede foto hieronder zie je verschillende ingrediënten naast de kreeft. Dit zijn ingrediënten die de klant kan gebruiken om een kreeftensoep van te maken. Zonde om de restjes van de kreeft weg te gooien toch? Erg slim gedaan dus! 

Laat in de comments weten wat je van het resultaat vindt.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion