Skip to content Skip to footer

Hotel Finch X The Lemon Tree

Een half jaar later…

Hoe leuk is het dat Roos van Hotel Finch mij heeft benaderd om nogmaals te fotograferen bij het mooiste boetiekhotel van Deventer?! Afgelopen mei heb ik The Breakfast Platter gefotografeerd. Nu een half jaar later heb ik de To Share Platter mogen fotograferen. In samenwerking met The Lemon Tree heeft Hotel Finch een geweldig concept neergezet in corona tijd. Een luxe overnachting met een heerlijke diner van The Lemon Tree en een dag later een uitgebreid ontbijt. Beter kan niet!

Aan mij dus de taak om de To Share Platter van Hotel Finch X The Lemon Tree vast te leggen. Roos heeft haar zusje en een vriend gevraagd om model te staan deze middag. Het was een en al gezelligheid tijdens het fotograferen. Champagne drinken tijdens de photoshoot en na afloop het eten opeten hoort er natuurlijk wel een beetje bij. 

De kleurrijke, smaakvolle en bijzondere gerechten van The Lemon Tree komen onwijs goed naar voren op de foto’s die je hierboven ziet. Ik heb gebruik gemaakt van de trap aan de voorkant van Hotel Finch. De kleuren van de grond en de borden komen heel mooi overheen. Hierdoor springen de kleuren van het eten nog meer naar voren. Tijdens het vastleggen van het eten reed de politie nog voorbij om te vragen of ze iets mochten proeven, helaas mannen! De To Share Platter moest nog in een andere setting worden vastgelegd. Na een paar uurtjes werd het al gauw donker en moest ik opschieten om nog de juiste shots te krijgen. Gelukkig is dat gelukt! 

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion