Skip to content Skip to footer

High Tea bij Rosy’s in Enschede

High Tea bij Rosy’s Enschede

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Rosalie van Rosy’s. De wens voor mooie food foto’s stond hoog op haar lijstje! Niet veel later, op vrijdag 13 november 2020, stond de food photoshoot op de planning.

Rosalie heeft in 2018 besloten om Rosy’s food op te richten. Een cateringsbedrijf in taarten, zoete en hartige creaties. In december 2019 opende Rosalie Rosy’s in een heel mooi en gezellig pand in Enschede. Ze maakt alles zelf en gebruikt hiervoor lokale en verse producten. Dit is echt te proeven! 

High-Tea

De focus van de photoshoot voor vandaag was de high-tea. Allerlei heerlijke zoetigheden en hartige snacks stonden klaar om vast te worden gelegd. Rosalie heeft mij verteld dat er één taartje is wat echt favoriet is bij haar klanten. Hieronder zie je welke dat is.

Een knusse & gezellige sfeer

Tijdens de photoshoot heb ik gebruik gemaakt van mijn reflector scherm om zo genoeg licht naar binnen te krijgen. Bij Rosy’s zit een heel groot raam aan de voorkant van het pand. Het licht was gelukkig genoeg om het eten mooi vast te kunnen leggen. Voor de rest is het er binnen knus en gezellig. De inrichting is in de details goed verzorgd. Er hangt een hele fijne sfeer waar de mensen zich heerlijk kunnen ontspannen en genieten van het heerlijke eten en drinken. Voor mij is de keuken absoluut het middelpunt van de inrichting waar Rosalie en haar team de mooiste creaties maken! 

Na een paar uurtjes stond alles erop en kon ik thuis bezig gaan met de foto’s bewerken. Bekijk het resultaat hierboven en onder en laat even weten in de comments wat je ervan vind. 

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion