Skip to content Skip to footer
About

Marigoldtwelve Food Photography

Mijn naam is Mariëlle Lubbers en ik ben opgeleid tot Graphic Designer en Fotograaf. Ik richt mij volledig op Food Photography & Design. Dit houdt in dat ik zowel fotografeer en ontwerp (bv. menukaarten).

Een van de belangrijkste dingen in het leven is iets doen waar je gelukkig van wordt en waarmee je anderen kan inspireren en kan helpen.

Het fotograferen begon voor mij al op jonge leeftijd en ik genoot echt van de zoektocht naar de juiste compositie, het juiste licht en het perfecte onderwerp van de foto. Het vastleggen van herinneringen en de tijd even stil laten staan door het maken van een foto fascineerde mij enorm.

Mijn andere passie ‘food’ heeft ervoor gezorgd dat ik het steeds leuker begon te vinden om zelf dingen te koken en te bakken. Ook vond ik het onwijs gezellig om vaker uit eten te gaan. Nieuwe smaken en culturen uitproberen. Genieten van het eten en van de mensen om me heen.

Het samenkomen van deze twee passies zorgt ervoor dat ik echt ontzettend blij en gemotiveerd raak en dat ik met mijn creatieve mind en kennis hele mooie foto’s wil gaan maken. Een verhaal vertellen met eten en de omgeving waarin het geserveerd wordt is erg belangrijk.

Ik kijk er erg naar uit om nog meer mensen blij te maken met de foto’s die ik maak.

Mocht je geïnteresseerd zijn of contact met mij op willen nemen dan kan dat via het contactformulier onderaan deze pagina of via mijn e-mail info@marigoldtwelve.com

Neem contact op met

Marigoldtwelve

*Alles op deze website is eigendom van Mariëlle Lubbers, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gepubliceerd.

Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion