Skip to content Skip to footer
About

Marigoldtwelve Food Photography

Over Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle Lubbers en ik ben het gezicht achter Marigoldtwelve.

Voor mij is een van de belangrijkste dingen in het leven iets doen waar je gelukkig van wordt en waarmee je anderen kan helpen en inspireren. Creativiteit speelt daar een grote rol in. Op jonge leeftijd ben ik op welke manier dan ook bezig geweest met dingen creëren.

Het fotograferen begon voor mij toen ik ongeveer dertien jaar was. Ik genoot echt van de zoektocht naar de juiste compositie, het juiste licht en het perfecte onderwerp van de foto. Nu zijn we zoveel jaar verder en ben ik nog steeds aan het fotograferen. Food is al een tijdje voor mij het perfecte onderwerp van mijn foto’s. Mijn passie voor food is ontstaan doordat ik op kamers ben gaan wonen en zelf moest gaan koken. Het ontdekken van nieuwe smaken en culturen vond en vind ik nog steeds fantastisch. Ik kan enorm genieten wanneer ik samen met met mijn vriend, vrienden of familie uit eten ga. 

Om dit nu te kunnen combineren maakt mij enorm gelukkig en dat is voor mij ontzettend belangrijk. Ik kijk er enorm naar uit om mensen te inspireren met mijn food foto’s.

food-marigoldtwelve-foodphoto-photoshoot-foodphotography
Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Helion